Üld- ja ostutingimused

  • Tellimuse vormistamiseks tuleb täita nõutud andmeväljad ning valida sobiv toote kohaletoimetamise viis (tulen ise poodi järgi – tasuta, kullerteenus Tartu linna piires – 5€, kullerteenus Tartu lähiümbruses – 10€). Tasu suurus on valikuid tehes alati nähtav, mille saab tasuda pangalingi kaudu.
  • Tellimus täidetakse alates tasumisele kuuluva summa laekumisest Mirtex OÜ arvelduskontole.
  • Arvestades toote spetsiifikat, siis toodet ei ole võimalik tagastada. Tagasidet saab anda e-posti aadressile info@mirtexlilled.ee.
  • Mirtex OÜ ei vastuta puuduste eest, mis on tekkinud pärast toote üleandmist ostjale.
  • Mirtex OÜ lillepoes saab tasuda sularahas või kaardiga.
  • Teenindamine toimub vastavalt lahtiolekuaegadele esmaspäevast laupäevani kell 9:00-19:00, pühapäeval kell 9:00-16:00, v.a juhtudel kui ei ole teavitatud teisiti.
  • Kullerteenuse osutamine toimub vahemikus esmaspäevast laupäevani kell 10:00 kuni 18:00, lisatasu eest (3€, on märgitud valiku tegemisel) vahemikus kell 18:00-21:00. Pühapäeval kell 9:00-15:00, lisatasu eest kell 15:00-18:00.
  • Poes kohapeal toimub teenindamine E-L kuni 19:00-ni, P kuni 16:00-ni.

Makse- ja tarnetingimused

  • Arveldamine toimub eurodes.
  • Tellimus täidetakse tellija poolt esitatud kuupäeval ja kellaajal.
  • Kui ostja soovib tootele ise järele tulla, siis saab seda teha terve päeva jooksul tellimuse esitamise päeval (olenemata kellaajast, mis tellimuses määrati).
  • Kui ostja soovib kasutada kullerteenust toote kohaletoimetamiseks, siis täidetakse tellimus vastavalt vormis esitatud kuupäevale ja kellaajale.
  • Mirtex OÜ tarnib lilled Tartu linna ja selle lähiümbrusesse.
  • Kui lillede saajat ei ole kohal, siis jätab lillepood teate ja püüab lillede saajat telefoni teel kätte saada. Kui lillepoel ei õnnestu lilli kohale toimetada ega 24 tunni jooksul lillede saajat leida, siis teavitab lillepood meid kättetoimetamise ebaõnnestumisest ja teid informeeritakse kas telefoni või e-posti teel, et tellimust ei olnud võimalik kohale toimetada. Kui saaja ei ole kohal, siis võib tellimust kohaletoimetav lillepood jätta lilled usaldusväärse kolmanda isiku (näit naabri, administraatori, uksehoidja, matusebüroo vms) kätte. Sama kehtib ka muude asjade kohta, mille saatmine on eraldi kokku lepitud (kaardid, kingitused jmt).
  • Kui lillede saaja keeldub lilli vastu võtmast, siis raha ei tagastata.
  • Mirtex OÜ pakutavaid tooteid ei saa klient tagastada – vastavalt võlaõigusseaduse §53 lõik 4.
  • Mirtex OÜ on isikuandmete vastutav töötleja. Mirtex OÜ edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.

Privaatsuspoliitika

1. Üldsätted

  • Mirtex OÜ on isikuandmete vastutav töötleja. Mirtex OÜ edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.
  • Teie privaatsuse kaitsmine on meie jaoks oluline; käesolev poliitika määratleb reeglid, kuidas me Teie isikuandmeid töötleme.
  • Mirtex OÜ veebileht (www.mirtexlilled.ee) võib sisaldada linke kolmandate osapoolte kodulehtedele või teenuste juurde. Nendel kodulehtedel ja teenustel võib olla erinev privaatsuspoliitika. Mirtex OÜ ei vastuta kolmandate osapoolte privaatsuspoliitika ega tegevusega seotud andmetöötluse eest ning soovitab tutvuda eraldi iga kolmanda osapoole privaatsuspoliitikaga.

2. Andmete töötlemise eesmärk

  • Mirtex OÜ töötleb Teie isikuandmeid kooskõlas isikuandmete kaitse seaduses kehtestatud nõuetega.
  • Andmete töötlemine põhineb eelkõige Teie poolt antud nõusolekul töödelda Teie poolt avaldatud andmeid. Teenuse kasutamisega isikuandmeid avaldades annate Mirtex OÜ loa töödelda kõiki sisestatud andmeid käesolevas Privaatsuspoliitikas kirjeldatud ulatuses ja eesmärkidel.
  • Mirtex OÜ töötleb Teie isikuandmeid ainult tellitud kauba kätte toimetamiseks.
  • Teenusepakkuja töötleb andmeid üksnes ulatuses, mis on vajalik teenuse osutamiseks.
  • Me ei edasta, müü ega avalikusta Teie andmeid kolmandatele osapooltele ilma eelneva nõusolekuta või seaduses sätestatud juhtudel. Transporditeenuse valimisel nõustute, et teenuse osutamiseks vajalikud andmed edastatakse Teie poolt valitud teenusepakkujale.

3. Töödeldavad isikuandmed ja nende allikad

  • Isikuandmete all mõeldakse mis tahes andmeid tuvastatud või tuvastatava füüsilise isiku kohta, sõltumata sellest, millisel kujul või millises vormis need andmed on.
  • Mirtex OÜ töötleb Teie: ees- ja perekonnanime, telefoninumbrit, e-maili ning postiaadressi vaid eelnimetatud eesmärkidel ning säilitab neid raamatupidamislikel eesmärkidel minimaalselt 7 aastat. Tellijal on igal ajal õigus tutvuda oma isikuandmetega ning nõuda nende andmete parandamist, sulgemist või kustutamist, va juhul, kui seadus sätestab teisiti.
  • Samuti kogub Mirtex OÜ veebileht Teie: elektroonilisi identifitseerimisandmeid (nt IP-aadressid, küpsised); liikluse analüüsimiseks; tehinguandmed ehk teavet, mis puudutab Teie ja Mirtex OÜ vahelisi tehinguid, sealhulgas Toodete müüki.

4. Andmete turvalisus

  • Mirtex OÜ rakendab mõistlikke tehnilisi ja organisatsioonilisi meetmeid, vältimaks Teie isikuandmete kaotsiminekut, väärkasutamist või muutmist.
  • Mirtex OÜ ei vastuta kolmandate isikute ligipääsu eest Kasutaja enda kontrolli all olevatele seadmetele, internetile ning selle turvalisusele.

5. Küpsised

Veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks salvestab Mirtex OÜ veebileht mõnikord Kasutaja seadmesse väikseid andmefaile – nn küpsiseid. Enamik suurtest veebilehtedest teeb seda samuti.

Mis on küpsised?

Küpsis on väike tekstifail, mille veebileht salvestab Teie arvutisse või mobiilsesse seadmesse Teie külastuse käigus. See võimaldab veebilehel jätta meelde kasutaja toimingud ja eelistused (näiteks kasutajanimi, keel, kirjasuurus ning muud eelistused kuvamisel) teatud ajavahemikuks. Nii ei pea Te neid iga kord uuesti sisestama, kui naasete.

Kuidas me küpsiseid kasutame?

Võime kasutada küpsiseid ja küpsistele sarnaseid vahendeid veebiliikluse analüüsimiseks, kasutajakogemuste parandamiseks ja selle personaliseerimiseks. Küpsiseid võivad kasutada ka kolmandad osapooled, kelle teenuseid Teenusepakkuja kasutab.
Mirtex OÜ veebilehte ja e-poodi kasutades nõustute, et veebileht kasutab küpsiseid.

Kuidas küpsiseid oma seadmes kontrollida?

Te võite küpsiseid kontrollida ja/või kustutada vastavalt oma soovile (vt. aboutcookies.org). Võite kustutada kõik juba arvutis olevad küpsised ning küpsised mis tahes ajal tagasi lükata, muutes oma veebilehitseja seadeid (kui veebilehitseja seda võimaldab) või lõpetades Mirtex OÜ veebikülje kasutamise. Teatud funktsioone saab veebileht pakkuda vaid küpsiseid kasutades ja kui otsustate küpsistest loobuda, ei pruugi need funktsioonid Teile kättesaadavad olla.

Google Analytics ja küpsised

Mirtex OÜ võib kasutada Google Analyticsit, veebianalüüsi teenust, mida pakub Google, Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google”). Google Analytics kasutab küpsiseid. Kogutud küpsiste põhjal luuakse raporteid, mida Google säilitab. Google’i privaatsuspoliitika on kättesaadav aadressilt http://www.google.com/privacypolicy.html

Teil võimalik keelata küpsistega kogutud andmete (sh IP-aadress) edastamist Google’ile ja nende andmete edasist töötlemist Google’i serverites. Selleks saate juhised aadressilt: tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Isikuandmete töötlemine

Veebipoe Mirtexlilled.ee isikuandmete vastutav töötleja on Mirtex OÜ (14457068).
 
Milliseid isikuandmeid töödeldakse:
  • nimi, telefoninumber ja e-posti aadress;
  • kauba kohaletoimetamise aadress;
  • pangakonto number;
  • kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu);
  • klienditoe andmed.
Mis eesmärgil isikuandmeid töödeldakse:
  • Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks.
  • Ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, kaup, kogus, kliendi andmed) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks.
  • Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks.
  • Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada kaupade ja teenuste osutamisega seonduvaid küsimusi (klienditugi).
  • Veebipoe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.
Õiguslik alus:
  • Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil.
  • Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).
Vastuvõtjad, kellele isikuandmed edastatakse:
  • Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks ja kliendi probleemide lahendamiseks.
  • Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendi poolt valitud transporditeenuse pakkujale.
  • Kui tegemist on kulleriga kohale toimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele ka kliendi aadress.
  • Kui veebipoe raamatupidamine toimub teenusepakkuja poolt, siis edastatakse isikuandmed teenusepakkujale raamatupidamistoimingute tegemiseks.
  • Isikuandmeid võidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoe funktsionaalsuse või andmemajutuse tagamiseks.

Turvalisus ja andmetele ligipääs:

  • Isikuandmeid hoitakse Elkdata OÜ serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi või Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. Andmeid võidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettevõtetele, kes on liitund andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga.
  • Juurdepääs isikuandmetele onmveebipoemtöötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, etlahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoe teenust.
  • Veebipood rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest.
Isikuandmetega tutvumine ja parandamine:
  • Isikuandmetega saab tutvuda klinditoe vahendusel.
Nõusoleku tagasivõtmine:
  • Kui isikundmete töötlemine toimub kliendi nõusoleku alusel, siis on kliendil õigus nõusolek tagasi võtta teavitades sellest kliendituge e-posti teel.
Säilitamine:
  • Kui veebipoes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis säilitatakse ostuajalugu kolm aastat.
  • Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isiku andmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni.
  • Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed säilitatakse seitse aastat.
Kustutamine:
  • Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.
Vaidluste lahendamine:
  • Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel (info@mirtexlilled.ee). Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).